Final Fantasy XIV: Njoftohet lançimi i expansion-it të ri
Pas ardhjes së Heavensward dhe Stormblood, Square Enix njoftoi edhe lançimin e expansion-it të ri në Final Fantasy XIV. Do të quhet Shadowbringers dhe pritet të publikohet  në fillim të 2019 për PC dhe PS4. Kjo u shpall gjatë Las Vegas Fan Festival…