Ja se si do të duken skin-et e Final Fantasy 14 në Among Us
Sëshpejti në Among Us do të ket skine të reja Final Fantasy 14 tashmë ka një seri kriterësh të adhurueshëm. Tani, ju mund të shtoni personazhe te Among Us në atë listë, në sajë të disa modeleve të reja të…
Detaje rreth versioneve të mundshme të Final Fanatasy XIV në Xbox & Nintendo
Një version free-to-play nuk ka për të ndodhur. MMO Final Fantasy XIV Online e Square Enix është për momentin e disponueshme vetëm në PS4 dhe PC, por loja mund të vijë edhe në Xbox dhe Nintendo në të ardhmen. Naoki…