Pjesa e 2 e Final Fantasy 7 Remake është në zhvillim e sipër
Kapitulli i dytë i Final Fantasy VII Remake është tashmë në zhvillim te Square Enix. I publikuar fillimisht në 1997 për PlayStation, Final Fantasy VII u njoh menjëherë si një lojë klasike. Loja revolucionalizoi zhanrën e RPG dhe ende njihet…
Tashmë mund të merrni demon e Final Fantasy VII Remake në PS Store
Square Enix më në fund ka lëshuar demon e përfolur të Final Fantasy VII Remake në PlayStation Store Në dhjetor të vitit të kaluar, një demo për Remake u bë leak përmes PlayStation Store, por nuk u bë publik. Me…
Leak i plotë i intros së demos së Final Fantasy 7 Remake
Një demo i Final Fantasy 7 Remake është pothuajse i sigurtë që do të vijë. Intro-ja kinematike e Final Fantasy 7 Remake është zbuluar nga YouTuber-i Lystrasza, dhe na bën të dyshojmë mbi një demo të mundshme të ardhshme. Duhet…
Game Awards zbulon një trailer të ri të Final Fantasy 7 Remake
Final Fantasy 7 Remake do të vijë në PlayStation 4 në 3 mars të 2020s, ku do të qëndrojë ekskluzive për një vit. Pas kësaj pike loja edhe mund të kalojë në platforma të tjera. Momentalisht çdo gjë që dihet…