Tag: fifa mobile

Kur do të vijë FIFA 22 Mobile?
FIFA 22 është gati dhe fansat janë të emocionuar. EA ka lëshuar rregullisht informacione të reja në lidhje me lojën për të nxitur leaks. Përditësimi mobile për sezonin e ri është planifikuar për në Nëntor. Kjo gjithashtu ka bërë që…