Tag: fifa icons

Bëhen leak ikonat, taktikat dhe gameplay për FIFA 22
EA SPORTS kanë filluar të zbulojnë ndryshimet në FIFA 22, por leaks të FIFA 22 i kanë mposhtur ato pasi detajet janë zbrazur mbi lojën, FUT Champs Weekend League dhe taktikat e personalizuara. Pjesa tjetër e serisë FIFA po vjen…