Gameplay i FIFA 20 ishte zhgënjyes, pasi nuk kishte asgjë të re
Gameplay i FIFA 20 u tregua së fundmi në FIFA eWorld Cup tournament dhe është super e vështirë të gjesh ndonjë dallim në lojë. Nëse i hedh një dy gameplay-it më poshtë, do të mendoni se po shikoni një ndeshje…