Tag: fifa 23 trailer

Fansat e FIFA 23 zbulojnë një exploit për lojën
EA zbuloi trailerin e FIFA 23 dhe fansat kanë gjetur një exploit që mund ta abuzojnë në Competitive. Traileri i zbulimit të FIFA 23 u publikua javën e kaluar nga EA, me datën e lançimit të vazhdimit të futbollit të…