Tag: FIFA 21 Ultimate Team

Lojtarët më të mirë dhe të lirë që mund të merrni në FIFA 21 Ultimate Team
Mund të jetë e vështirë të garosh në FIFA 21 Ultimate Team kur nuk ke monedha për të shpenzuar për lojtarët e nivelit më të lartë. Për fat të mirë, ka shumë lojtarë që ende performojnë shkëlqyeshëm në fushë. Të…