fbpx

Tag: fifa 21 season 5

FIFA 21 Season 5: data e nisjes, shpërblimet dhe storyline cards
FIFA 21 Season 5 i Ultimate Team fillon në fund të Marsit dhe një numër i shpërblimeve të lojës janë zbuluar tashmë. Këto janë data e nisjes, shpërblimet dhe storyline cards që Season 5 do të sjellë. Në FIFA 20,…