Kjo është gjithçka që duhet të dini për FIFA 21 Mobile
Versioni për konsola dhe PC i lojës erdhi të premten e kaluar, por çfarë ka rezervuar EA për versionin mobile të lojës së tyre hit? Këtu është absolutisht gjithçka që ju duhet të dini. Ka një update të ri që…