Kjo është gjithçka që duhet të dini rreth FIFA 21 Freeze
FIFA 21 Futmas ka vdekur, me jetë të gjatë FIFA 21 Freeze. Fushata e re e dhjetorit përzien festimet tradicionale të futbollit të EA, me FIFA 21 që merr 13 artikuj të rinj, SBC të përditshme dhe fillimin e Icon…