Një ish punonjës i EA shpjegon pse Antoine Griezmann është bërë ban nga FIFA
Chukwuma Morah, një ish menaxher i komunitetit të EA për FIFA, ka zbuluar arsyet e çuditshme se pse Antoine Griezmann, sulmuesi për Barcelonën dhe Francën, pati një ban nga accounti i tij i FIFA. Morah, i njohur online si 'Chu…