Këto janë patch notes të Patch 10.7 në League of Legends
Rework-u i Fiddlesticks më në fund ka ardhur në lojë Me zërat se një kampion i ri do të vijë në lojë (i cili mesa duket ishte thjesht një pinguin i lezetshëm i quajtur Pingu) dhe me lojtarët që po…
A do të jetë Fiddlesticks një jungler i mirë në Patch 10.7?
Rework-u i Fiddlesticks do të vijë në lojë në patch-in e ardhshëm Rework-u më i fundit i Fiddlesticks në League of Legends, i cili tashmë mund të testohet në PBE, duket fantastik si nga aspekti vizual, por edhe nga gameplay.…
Këto janë të gjitha splash art-et e reja të Fiddlesticks
Fiddlesticks i ri duket fantastik Më shumë se nëntë muaj kanë kaluar që prej kohës kur lojtarët e League of Legends zgjodhën Fiddlesticks dhe Volibear si kampionët e ardhshëm që duhen bërë rework. Tashmë, Riot Games më në fund ka…
Publikohen aftësitë e reja të Fiddlesticks në League of Legends
Deri diku i njëjti, por me ndryshime të rëndësishme Rework-u i ri i Fiddlesticks duket fantastik dhe tmerrues. Riot Games publikoi ditën e djeshme një video ku tregonte për herë të parë aftësitë e reja të kampionit pas rework-ut, të…
Riot Games publikon trailer-in e parë të Fiddlesticks
Rework-u duket i tmerrshëm Riot Games tha më herët se rework-u i Fiddlesticks është shumë afër. Megjithatë, as ky paralajmërmi nuk mjaftoi për të përgatitur lojtarët e League of Legends për trailer-in e tmerrshëm që u publikue. Një frikë antike…