Tag: ff

Zbulohen veçoritë e reja të patch-it Kapella në Free Fire
Një personazh i ri, një mode i ri ranked dhe më shumë Patch-i Kapella në Free Fire do të sjellë një personazh të ri dhe ndryshime të tjera kur të vijë në lojë në 8 prill. Në lojë gjithashtu ka…
Garena zbulon planet për Free Fire Esports gjatë 2020
Esporti më i madh në mobile do të jetë edhe më i madh gjatë këtij viti Pas një viti 2019 spektakolar ku turnamente si Free Fire World Series 2019 arritën më shumë se 2 milionë shikues, Garena i ka dhënë…
Garena Free Fire sjell në dyqanin e lojës Custom Room Cards
Ato do të kushtojnë 100 diamantë Lojtarët tashmë kanë mundësi të blejnë Custom Room Cards nga dyqani i lojës në Free Fire. Garena i solli këto karta kohët e fundit dhe secila prej tyre kushton 100 diamantë. Custom Room Cards…