Tag: ferrari

Ku të gjeni një Ferrari në Fortnite | GUIDE
Ekzistojnë tre weekly quests që përfshijnë një Ferrari për të përfunduar në Javën 7 të Sezonit 7 të Fortnite, por para se të bëni ndonjë prej tyre, do të duhet të dini se ku ta gjeni Ferrari të ri 296…
Ferrari po organizon një kompeticion esports për të gjetur pilotin e ardhshëm
Ferrari Esports Series do të jetë një konkurs i hapur për çdo pilot simulator dhe do të mbahet në lojën Assetto Corsa. Ai do të vendosë garues amatorë nga e gjithë Europa kundër njëri-tjetrit në të njëjtën makinë: një Ferrari…