Tag: Felix ‘xQc’ Lengyel

Gjatë betejës në r/place, xQc merr kërcënime me vdekje
Twitch streamer xQc ka pohuar se ai ka marrë kërcënime me vdekje nga fansat e My Little Pony. Streameri nuk njihet saktësisht për të qenë i padiskutueshëm. Me kalimin e viteve, ai është bërë BAN nga Twitch shumë herë dhe…
xQc hap padashje Overwatch 2 në stream
Përpara se të bëhej ylli më i madh i Twitch, Felix 'xQc' Lengyel ishte një pro player i Overwatch, dhe si me shumë profesionistë aktualë dhe të mëparshëm, Blizzard i ka dhënë atij akses në Overwatch 2 early acces të…
Twitch është duke monitoruar me kujdes ‘hot tub streamers’
Me debatin që vazhdon të rritet rreth "Hot Tub” meta të Twitch, platforma i është drejtuar drejtpërdrejt polemikës. Sipas drejtuesit Marcus ‘djWHEAT’ Graham, Twitch po mban një sy mbi trendin në zhvillim e sipër. Meta e ‘Hot Tub’ ka qenë…