Tag: featuerd

Tani me Whatsapp flisni direkt me bizneset
WhatsApp është ende i rëndësishëm për shumë dyqane dhe biznese, edhe me çështjet e ndërlikuara të politikave të tij të privatësisë dhe shërbimi i mesazheve dëshiron t'i bëjë ato transaksione më të shpejta dhe të thjeshta përmes azhurnimeve në API-në…
Gjëra të reja janë shtuar në Magic Cube Store të Free Fire
Garena Free Fire ka një gamë të tërë paketash dhe kostumesh, Sado që ato janë vetëm për qëllime estetike, shumë përdorues duan t'i personalizojnë sipas preferencave të tyre. Magic Cube është një nga items më të kërkuar në Free Fire…
Sekiro: Shadows Die Twice vështirësohet pas çdo here që ju e luani
Së bashku me rritjen e vështirësisë, duket se hisotria do të ketë disa përfundime, duke i dhënë lojës shumë vlerë përsëritjeje. Sekiro: Shadows Die Twice duket se do të distancohet nga formula e Dark Souls, edhe pse është krijuar nga…