Tag: Featiured

Alinity thotë se përmbajtja seksuale do të vazhdojë në Twitch
Streamer Natalia Mogollon, ‘Alinity’ nuk beson se përmbajtja seksuale në Twitch do të ndalet së shpejti, pavarësisht faktit që Amouranth dhe Indiefoxx u dhanë bans tre-ditore pas transmetimeve të tyre të diskutueshme ASMR. Twitch ka qenë nën debate shumë të…
Far Cry 6 do të ketë third-person
Seriali Far Cry është përjetuar gjithmonë përmes first-person perspective, por në trailer-in e fundit dhe pamjet e lojërave të Far Cry 6 të ardhshëm, ne duhet të shohim protagonistin Dani Rojas përmes një third-person perspective gjithashtu. Në një intervistë me…