Një lojtar profesionist i Fortnite akuzon Tfue për “gjueti shtrigash”
Dramat filluan pasi një stream-i dramatik të Tfue në 24 nëntor Tfue dhe skuadra e tij kanë hasur vështirësi gjatë javëve të fundit, me stream snipers dhe të tjerë që kanë prishur lojërat e tyre. Kjo nuk është asgjë e…