fbpx

Tag: FBI

FBI po heton match-fixing të CS:GO me ESIC
Komisioni i Integritetit të Esports (ESIC) po punon me FBI në hetimin e match-fixing të CS:GO dhe "sindikatat e jashtme të basteve", sipas Komisionerit Ian Smith. Në një intervistë me YouTuberin e CS:GO "slash32" Smith zbuloi se në fushën e…
FBI mund të shikojë historinë e browser-it tuaj pa mandat
Senati i SHBA nuk ja doli që të miratonte një amandament ditën e mërkurë, për të limituar aftësinë e FBI për të mbledhur informacione nga 'search history' e qytetarëve amerikan. Ky rishikim i USA Freedom Reauthorization Act of 2020 dështoi…
FBI është në kërkim të një personi që përdori PS4 për të shpërndarë drogë
FBI i ka kërkuar Sony që të japë informacione rreth një përdoruesi të PS4, që mendohet të ketë përdorur shërbimin online të konsolës për të shpërndarë drogë me vlerë mijëra dollarë, si pjesë e një rrjeti të shpërndarjes së kokainës.…