FaZe Clan krijon ekipin e tyre të parë në PUBG Mobile
Ata kanë krijuar një ekip të përbërë nga lojtarë tajlandezë FaZe Clan është organizata e fundit e cila ka ardhur në PUBG Mobile, duke krijuar një ekip të përbërë tërësisht nga lojtarë tajlandezë. Organizata zbuloi në Facebook se kishte firmosur…
Twitter zbulon streamer-at dhe lojërat më të suksesshme gjatë 2019
Twitter ka zbuluar statistikat e fundvitit për lojërat, duke zbuluar lojërat për të cilat u fol më shumë gjatë 2019, ekipet më të përfolura për Esports, personalitetet më të përfolur të lojërave, eventet më të përfolur të Esports, eventet më…
FaZe Clan po përpiqet akoma të heqë ban-in e Jarvis
FaZe Clan është ende duke biseduar me Epic Games përsa i përket ban-it që i ka bërë Jarvis Kaye. Kjo sipas CEO-së së organizatës dhe bashkë pronarit të saj Lee Trink. 17 vjeçari, i cili kishte lidhur kontratë me FaZe…