Tag: faze banks

FaZe Banks thotë se MrBeast pothuajse u bashkua me FaZe Clan
FaZe Banks ka zbuluar se Jimmy ‘MrBeast’ Donaldson donte të bashkohej me FaZe Clan, dhe Banks e refuzoi atë jo një herë, por dy herë. Është e vështirë të imagjinohet një botë ku FaZe Beast është një fenomen, por me…
FaZe Banks dhe Tfue bashkohen publikisht sërish për herë të parë
Kjo është hera e parë që ata shihen së bashku që prej padisë nga Tfue Tfue ishte për një kohë të gjatë fytyra e ekipit të Fortnite të FaZe Clan, duke fituar qindra mijëra dollarë nën emrin e tyre dhe…
Rick Fox shpjegon pse LoL Esports do të bëhet më i madh se NFL
Ish-pronari i Echo Fox jep mendimin e tij mbi të ardhmen e League of Legends Esports Padyshim që LoL Esports po rritet vit pas viti. Vetëm duke krahasuar World Championship 2019 me të njëjtin event vitin e kaluar, shohim se…
FaZe Banks dhe të tjerë i përgjigjen padisë së Tfue ndaj FaZe Clan
Pronari i FaZe Clan i përgjigjet Tfue në shfaqjen e Keemstar "DramaAlert" Situata midis Tfue dhe FaZe Clan duket vërtet e tensoniuar pas padisë së lojtarit të Fortnite ndaj organizatës së tij. Pas zërave dhe deklaratave nga të dyja palët,…