Zbulohet Fast & Furious Spy Racers, një serial i animuar në Netflix
Zbulohen kasti, data e lançimit dhe pamjet e para Universal Pictures dhe DreamWorks Animation kanë zbuluar pamjet e para dhe gjithashtu kastin e serisë në Netflix Fast & Furious: Spy Racers, bazuar në serinë miliona-dollarëshe të Universal. Producentet ekzekutivë të…