Shikoni gameplay-in e parë të Fast and Furious Crossroads
Slightly Mad Studios na kanë treguar gameplay-in e parë të Fast and Furious Crossroads. Loja ishte planifikuar që të publikohej në maj, por u shty për shkak të pandemisë së coronavirus. Traileri tregon se studioja ka ndjekur një rrugë tjetër,…
Më në fund njoftohet një lojë Fast and Furious e hajrit
Fast and Furious Crossroads do të vijë në maj të 2020s. Një lojë Fast and Furious e hajrit është duke ardhur. Fast and Furious: Crossroads është programuar të lançohet në maj të 2020s në Xbox One, PlayStation 4 dhe PC…