Tag: Farming Simulator

Çdo gjë që duhet të dini në lidhje me Farming Simulator eSports
Shumë lojëra me baza të mëdha fansash janë shtyrë në botën e esport, dhe shumë prej tyre kanë dështuar, por sot do të flasim per një esport që vazhdon akoma të jetë në skenë, "Farming Simulator League". Loja ka një…
Këto janë lojërat falas të PS Plus për muajin maj
Dy stile shumë të ndryshme jetese do të konkurojnë për vëmendjen tuaj muajin e ardhshëm në lojërat që do të vijnë falas me PlayStation Plus. Sfidojeni veten tuaj që të dizenjoni një metropol në Cities: Skyline dhe nëse doni një…