Update-i i Spider-Man në PS4 shton dy kostume nga Spider-Man: Far From Home
Sony dhe zhvilluesi Inomniac Games kanë sjellë update-in e ri të Spider-Man 1.16 për PlayStation 4, që sjell dy kostume të reja nga filmi i Spider-Man: Far From Home. Update-i është publikuar me rastin e ardhjes së filmit të ri…
Publikohet traileri dhe data e lançimit të Spider-Man Far From Home
Filmi do të vijë në kinema në 5 korrik Traileri i Spider-Man Far From Home sapo është publikuar dhe duket të jetë mjaft premtues. Për të gjithë ne që mbetëm me zemra të thyera nga përfundimi i Infinity War, të…