Tag: far cry 6

Çdo gjë që dimë deri më tani për Far Cry 6
Pavarësisht një vonese në lançimin e lojës, Far Cry 6 vazhdon të jetë një nga lojërat më të pritura. Ka shumë hype rreth saj dhe drejtimit që Ubisoft do i japi lojës. Ja çdo gjë që dimë deri më tani…
Gjëra falas në AC Valhalla & lojëra të tjera Ubisoft gjatë javës
Ndërsa Krishtlindjet po afrohen, Ubisoft ka vendosur të jetë bujare për pushimet, duke lëshuar artikuj falas për lojërat e tyre si Assassin's Creed Valhalla. Kjo nuk është ngjarja e vetme që Ubisoft po feston. Ubisoft Connect po feston gjithashtu fundin…
Far Cry 6 do të lançohet në Maj 2021, sipas një leak-u
Maj 2021 thuhet se do të jetë data e Far Cry 6 Far Cry 6 ishte planifikuar fillimisht të niste në 18 Shkurt, por u vonua në mes të vitit 2021 si pjesë e një riorganizimi të Ubisoft. E vetmja…
Këto janë next-gen upgrades për Watch Dogs Legion & Assassin’s Creed Valhalla
Kini kujdes nëse po merrni një konsol digjital Ubisoft ka paraqitur procesin për upgrades të versioneve aktuale të gjeneratës së Watch Dogs: Legion, Assassin's Creed Valhalla dhe Far Cry 6 në PS5 dhe Xbox Series X. Sipas një postimi të…
Far Cry 6 dhe Rainbow Six Quarantine do të vonohen
Ubisoft shtyen Far Cry 6 dhe Rainbow Six Quarantine Ubisoft ka vonuar dy nga lojërat e saj kryesore për fillimin e vitit 2021. Të dy lojerat Far Cry 6 dhe Rainbow Six Quarantine janë shtyrë në vitin e ardhshëm, i…
Sipas Giancarlo Esposito, Far Cry 6 do të ketë disa mbyllje
Mesa duket, lojtarët do të kenë mundësi të vendosin se çfarë ndodh me Anton Në një intervistë të re rreth Far Cry 6, Giancarlo Esposito tregon se loja mund të ketë disa funde. Aktori i Breaking Bad zbuloi gjithashtu më…
Karakteri kryesor i Far Cry 6 mund të jetë ose mashkull ose femër
Karakteri që do të luajmë në Far Cry 6, Dani Rojas, mund të jetë një burrë ose një grua në varësi të preferencës suaj Në Far Cry 6, do të luani si një udhëheqës revolucionar me emrin Dani Rojas, i…
Gjithçka ndodhi ditën e djeshme në Ubisoft Forward
Pavarësisht vështirësive të ndryshme që Ubisoft ka hasur, përsëri kjo kompani na surprizon si çdo herë. Pavarësisht se COVID-19 ka shtyrë ose anulluar shumë evente të botës së gaming, Ubisoft nuk është ndikuar shumë nga kjo gjë. Mbrëmjen e djeshme…
Far Cry 6 do të vijë në shkurt të 2021, sipas një leaku në PlayStation
Duket se Ubisoft do të njoftojë Far Cry 6 këtë fundjavë në eventin e Ubisoft Forward. Ekzistenca e lojës dhe disa detaje të tjera rreth saj janë zbuluar në një faqe në PlayStation Store. Duket se ato erdhën live aksidentalisht…
Far Cry 6 mund të rikthejë Vaas në lojë
Kur vjen puna te Far Cry, ka një arsye pse loja bën dallim nga të tjerat. Arsyeja për këtë qëndron pas antagonistit të saj. Vaas në Far Cry 3 është një nga figurat më të shquara në historinë e të…