Tag: far cry 6 review

Far Cry 6 Review
Far Cry 6 është një prej lojërave më të shumëpritura nga Ubisoft e cila u shty disa herë për shkak të pandemisë dhe më në fund na ka ardhur në dorë për t’i bërë review dhe për t’i treguar më…