Tag: Far Cry 6 dlc

Far Cry 6: Lost Between Worlds DLC Review
Ubisoft na surprizon shpesh me expansion dhe DLC që sjell për lojërat e saj duke i bërë ato të duken si një lojë komplet e re ku si shembull mund të marrim Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok ose 3…
DLC e parë e Far Cry 6 rikthen Vaas në një aventurë të re
Vaas Insanity është DLC e parë që Ubisoft ka në plan të  sjellë për lojën e saj më të fundit Far Cry e cila sjell përsëri një ndër antagonistët më të pëlqyer, Vaas Montenegro. DLC e re e quajtur Insanity…