Tag: fantastic four

Këto janë të gjitha serialet dhe filmat e ardhshëm të Marvel
Ka kaq shumë filma të ardhshëm nga Marvel dhe shfaqje televizive të Disney Plus, dhe duket se lista zgjatet çdo ditë. Ne kemi përmbledhur listën përfundimtare me datat e konfirmuara të transmetimit të filmave.  Kjo eksperiencë plot me aventura do…
Spider-Man i Marvel mendohet të marrë një DLC me Fantastic Four
Mendohet se së shpejti do të kemi diçka të lidhur me Fantastic Four në Spider-Man-in e Marvel. Kjo vjen nga një teaser që Marvel hodhi në livestream-in e tij më të fundit. Marvel momentalisht po feston Fantastic Four përmes një…