Tag: Fan Pack

Si të merrni Fan Pack të Formula 1 në Rocket League Season 3
Crossover midis Formula 1 dhe Rocket League Season 3 është në përfundim e sipër. Ai fillon me Formula 1 Fan Pack, i cili përfshin disa decale dhe banderola nga konkursi i preferuar në botë me motorra. Lojtarët e Rocket League…