Tag: family guy

Fillojnë spekulimet për një crossover të Family Guy me Fortnite
Dataminer-i i Fortnite GMatrixGames ka zbuluar një teksturë të çuditshme të fshehur në filet e lojës, që ka nisur spekulimet për një crossover të mundshëm me Family Guy dhe Fortnite. Tekstura në fjalë duket të jetë një teksturë për back…