Tag: famas

CoD Mobile do të sjellë një armë ikonike në Season 14
Zhvilluesit e Call of Duty Mobile kanë zbuluar se një armë ikonike e CoD po vjen në Season 1 update të 2021, dhe ajo duhet të njihet nga çdo fans i vjetër i CoD Edhe pse CoD Mobile është aktualisht…