fbpx
Fallout Legacy Collection sjell gjashtë lojëra të Fallout për €40
Seritë e Fallout kanë ecur shumë që kur loja e parë u lançua në 1997. Përgjatë viteve të fundit kemi patur të bëjmë me West Virginian post apokaliptike të Fallout 76 dhe Commonwealth-in e Fallout 4 për të pushtuar, por…