Tag: Fallout 76 Custom Servers

Fallout 76 sjell worlds update, Custom Servers dhe më shumë
Update më i fundit në Fallout sjell ndryshime të reja në lojë duke iu sjellë lojtarëve mundësinë të krijojnë dhe luajnë në versione të personalizuara të Appalachia ose të luajnë në serverin e Bethesda të quajtur Public worlds. Public world…