Tag: fall guys skin

Fall Guys lançon skinet e reja Sonic Hedgehog
Zhvilluesi i Fall Guys Mediatonic po bashkohet sërish me Sega për të festuar ekskluzivitetin Sonic the Hedgehog që ekziston për më shumë se 30 vjet. Ndërkohë që videoloja e njohur ka bashkëpunuar më parë me Sonic the Hedgehog. Gjithçka është…
Fall Guys dhuron një Skin për të gjithë lojtarët
Fall Guys i dhuron një Skin falas të gjithë lojtarëve si kërkesë falje për një gabim në dyqanin e lojës Zhvilluesi i Fall Guys Mediatonic kohët e fundit duhej të trajtonte një problem që përfshin blerjet aksidentale dhe çështjet e…