Tag: fall guys free

Nxitoni të merrni falas Fall Guys sa më shpejt
Një prej battle royale që bëri namin për një kohë të shkurtër gjatë verës së 2022 është rikthyer përsëri dhe kësaj here plotësisht falas. Fall Guys pati një sukses të madh gjatë lançimit të saj por që i iku shpejt…