Tag: fall guys crossover

Fall Guys shton skins të reja Assassin’s Creed në eventin e radhës
Fall Guys mesa duket po ndjek të njëjtën rrugë si Fortnite duke sjellë evente dhe crossovers me lojëra të ndryshme. Dhe crossover më i fundit është me Assassin’s Creed ku ka sjellë shumë skins dhe sfida të ndryshme në këtë…