Tag: Falcon and the Winter Soldier

Kjo foto e Falcon and the Winter Soldier zbulon rikthimin e një antagonisti të vjetër
Falcon and the Winter Soldier i është rikthyer filmimeve pas një vonese të pësuar prej coronavirus dhe duket se fotografët kanë qenë shumë të zënë duke bërë leak foto nga seti në internet. Fotoja më e fundit tregon dyshen e…