Tag: fairy tail

10 lojëra të inspiruara nga anime që duhet t’i luani në Nintendo Switch
Nëse iu pëlqejnë anime dhe keni një Nintendo Switch, këto janë lojërat që duhet të luani Siç e kemi përmendur edhe më përpara, anime ka ndërhyrë shumë në industrinë e gaming duke frymëzuar shumë lojëra ose duke krijuar shumë lojëra…
Fairy Tail Review
Fairy Tail erdhi në 2007 si një manga përpara se të kthehej në anime. Të dyja ishin mjaft të suksesshme, dhe edhe pse seria nuk arriti majat që arritën Dragon Ball ose Naruto, ajo ka tani mjaft fansa dhe më…
Fairy Tail ka ardhur sot në të gjitha platformat
Aventura e Natsu, Lucy dhe Fairy Tail Guild ka ardhur në PC, PlayStation 4 dhe Nintendo Switch Sot, Koei Tecmo dhe zhvilluesi Gust Studios publikuan lojën e tyre JRPG Fairy Tail për PC, PlayStation 4 dhe Nintendo Switch. Loja është…