Tag: facetime

Si të përdorni FaceTime në Iphone për telefonata në grup
Po, mund të bëni FaceTime me më shumë se një person në të njëjtën kohë Nëse keni një iPhone, atëherë me siguri keni përdorur FaceTime, aplikacionin e integruar të videos dhe thirrjeve zanore të Apple. Ndërsa FaceTime ka qenë gjithmonë…