Tag: facepunch

Ky mode në Rust do e bëjë lojën më të lehtë për ta luajtur
Rust është një ndër lojërat më popullore të momentit si në Twitch po ashtu edhe në Steam. Dhe si një lojë survival, Rust është shumicën e rasteve e vështirë për lojtarët e rinj por një update i ri do të…