Liga “B Site” e CS:GO e krijuar nga ekipet do të quhet Flashpoint
Ajo do të ketë një prize pool prej $2 milionë Liga e re e Counter-Strike: Global Offensive e krijuar nga ekipet dhe e drejtuar nga FACEIT do të quhet Flashpoint. Kjo ligë do të adresojë problemet kryesore që rrezikojnë të…
AI e FACEIT bëri ban 20,000 njerëz në shtator për sjellje toksike
Elementi i toksikes është një problem real në komunitetin online dhe mbi të gjitha është diçka që lë shumë impakt në lojëra. Për ta parandaluar rritjen e mëtejshme të këtij problemi, FACEIT bashkëpunoi me Google Cloud dhe Jigsaw për të…