Formula 1 do të organizojë gara Virtual Grand Prix me pilotët e F1 2019
Tifozët e Formula 1, ashtu si praktikisht të gjithë tifozët e sporteve në të gjithë botën, u është dashur të vuajnë anulimin dhe/ose vonesën e garave të para të kampionatit për shkak të pandemisë COVID-19. Sidoqoftë, falë lojës zyrtare F1…
PUBG është tashmë e disponueshme në PS Now
PS Now gjithashtu ka shtuar Wolfenstein: The Old Blood dhe F1 2019 PUBG është një nga tre lojërat që i janë shtuar shërbimit subscription të PS Now, bashkë me  Wolfenstein: The Old Blood dhe Formula 1 2019. Momentalisht me mbi…