Tag: f1 2018

F1 2018 është falas për t’u mbajtur në Humble Store
Keni kohë deri të hënën. Java është thuajse në fundin e saj, por ende keni kohë të merrni një lojë falas përpara se të mbarojë oferta. Loja është F1 2018, që është duke u dhënë falas nga Humble Store, deri…
F1 2018 mban kryen e shitjeve në UK
Jemi në fillimin e një prej muajve më të ngarkuar të vitit për lojëra, dhe tabela javore fizike e Mbretërisë së Bashkuar po fillon të shohë disa ndryshime. Një grusht lojërash të reja u lançua javën e kaluar, por vetëm…
F1 2018 merr kreun në shitjet e lojërave në UK
Fundjava e Britanisë së Madhe për pushimet bankare nënkuptonte një vonesë në të dhënat e tabelës, por më në fund ato arritën dhe ka pak një tronditje në renditjen e shitjeve. F1 2018 mori pole position në javën e saj…