Patch 10.20 6 kampionët më të fortë të League
Këto jane kampionët që domiojn në league patch 10.20 Ndërsa patch i madh i Worlds ka qenë dhe ka kaluar, ka ende shumë buffs dhe nerf që ndryshojnë lojën, aktualisht në azhurnimin 10.20. Në fakt, ky patch synon thjesht të…