Një sy gjigand është shfaqur në Polar Peak në Fortnite
Dikush po ju shikon juve duke luajtur Fortnite. Ose mbase është diçka. Një sy gjigand po lëviz brenda ajsbergut në veri të Polar Peak. Kur lojtarët ulen para tij, syri lëviz dhe i ndjek ata. Ai nuk bën asnjë zhurmë…