Tag: extraction

Gjithçka që dimë rreth Rainbow Six Extraction deri më tani
Para pak kohësh, Ubisoft konfirmoi datën e lançimit të Rainbow Six Siege e cila do të jetë 20 janar i vitit 2022. Dhe së fundmi detaje të reja janë zbuluar rreth kësaj loje. Sipas Ubisoft, pas lançimit të lojës lojtarët…
Ubisoft ul cmimin e Rainbow Six Extraction dhe sjell co-op falas
Rainbow Six Extraction nuk është lançuar akoma dhe Ubisoft ka vendosur që të sjellë disa ndryshime të mëdha për lojën e cila pritet të vijë së shpejti. Një ndër ndryshimet kryesore që ka ardhur është ndryshimi i çmimit, i cili…
Një skin i Chris Hemsworth mund të vijë në Fortnite
Nëse një skin e ardhur nga update më i fundit i Fortnite është e saktë, shooter-i popullor në internet mund të marrë në mënyrë të pashpjegueshme një crossover me Extraction. Një film i Chris Hemsworth Netflix nga viti i kaluar,i…
Shihni prapaskenat e Watch Dogs Legion Bloodline
Një vështrim në prapaskenë të zgjerimit të ardhshëm të Bloodline të Watch Dogs Legion u jep fansave një vështrim më të afërt të protagonistëve që kthehen Aiden Pearce dhe Wrench. Titulli nga Ubisoft, i cili filloi në tetor 2020, është…
Epic Games hedh shenja se ky personazh i Netflix do të vijë në Fortnite
Donald Mustard, Drejtor Krijues në Epic Games, ka hedhur të dhëna drejt mundësisë së ardhjes së personazhit të Chris Hemsworth nga filmi Extraction i Netflix, në Fortnite. Extraction kishte premierën botërore në 24 prill. Filmi ka qenë nën drejtimin e…