Tag: express

Kjo hartë nga Black Ops 2 po vjen në CoD: Black Ops – Cold War
Express nga Black Ops 2 po vjen në Call of Duty: Black Ops Cold War më 4 shkurt Express ishte një nga hartat më të njohura në Black Ops II dhe është një kujtim i mirë për lojtarët veteranë të…