Tag: exploit

Lojtarët e GTA Online paralajmërohen për një exploit që kërcënon privatësinë e tyre
Modders të GTA Online janë duke e shkatërruar plotësisht eksperiencën për lojtarët e tjerë, duke përdorur një exploit për të aksesuar informacionet e tyre personale, DDos ose edhe SWAT. Bota e GTA Online zakonisht është mjaft paqësore. Përdoruesit punojnë së…
Për momentin ka disa goditje të pandalshme në Ultimate Team
Një exploit i thjeshtë i FIFA 21 është gjetur në Ultimate Team që i bën gjuajtjet të pashmangshme, duke i lënë lojtarët e FUT Champs të shqetësuar për sa herë mund ta shohin këtë në Weekend League Disa anëtarë të…
Një exploit i cili po shkakton probleme është zbuluar në R6S
Exploit më i fundit i zbuluar në Rainbow Six Siege po shkakton shumë probleme për lojtarët e kësaj probleme Rainbow Six Siege është një prej lojërave multiplayer kryesore të Ubisoft e cila që prej lançimit të saj ka patur gjithmonë…
Ky exploit në Fortnite ju kalon në “god mode”
Një glitch i çuditshëm me automjetet dhe Stashes është zbuluar në Fortnite Season 4, që duket se po ju jep lojtarëve "god mode" në lojë. Ky exploit i pazakontë, që bëhet duke bërë glitch brenda dhe jashtë një automjeti, i…
Rockstar fshin adresat e lojtarëve që përdorën këtë exploit në GTA Online
Lojtarët që përdorën 'garage apartment glitch' janë kthyer në zero. Rockstar plasi një goditje pak të rëndë së fundmi në lojtarët e GTA Online që përfituan nga një exploit që i bënte ata shumë të pasur shumë shpejt. Siç shpjegohet…
Exploit-i i ri i Fortnite ju lejon të ndërtoni nëpërmjet mureve
Një exploit i ri jashtëzakonisht i fuqishëm Fortnite është duke i lejuar lojtarët të ndërtojnë nëpër muret e tyre dhe të krijojnë struktura më të mëdha Përmes disa manipulimeve të thjeshta me kamera, mund të përdorni perspektivën third person të…
Patch-i i 17 gushtit në CS:GO nuk e heq exploit-in e wallhack
Ky exploit nuk mund të dedektohet nga VAC Një wallhack i ri, i zbuluar nga Sparkles në 12 gusht, po bën namin këto ditë në CS:GO. Ai është një version i ndryshuar i një exploit-i të vjetër, i cili i…
Exploit-i i ri për të marrë para në GTA Online është bërë patch
Update-i i ri i GTA Online ka hequr dy exploits të mëdha nga loja Ndërkohë që shumica e lojtarëve në GTA Online mundohen për të marrë para, ka shumë të tjerë që përdorin exploits për t'i fituar ato. Gjatë javëve…
Ky exploit në Fortnite ju jep mundësinë të shkatërroni çdo gjë që prekni
Një glitch i ri është zbuluar brenda Whirpool në Fortnite, që i lejon lojtarët të shkatërrojnë menjëherë ndërtesat ose pengesat që personazhi i tyre prek në lojë. Ky bug, që mund të arrihet me ndihmën e Whirpool, i bën glitch…
Ky exploit i GTA Online u lejon të ruani veshjet e CEO
Ky truk i lehtë i lejon lojtarët e GTA Online të mbajnë veshjet e tyre të CEO të ruajtura në GTA Online edhe pasi kanë dalë në pension nga organizata e tyre brenda në lojë. Lojtarët e GTA Online kanë…